English

Azature, Manikyri që kushton 250 mijë dollarë

Është prodhuar më në fund për të gjithë dashamirëset e manikyreve, manikyri më i shtrenjtë që kushton 250 mijë dollarë.

Ka këtë vlerë pasi në përzierje të saj ndodhen 267 diamante të cilat janë një risi e veçantë që të vendosen në thonj bashkë me lyerjen.

Dizejuesi Azature thotë se nuk është prodhuar në masë pasi do të prodhohe disa shishe më të vogla që do të përmbajnë vetëm një diamant ë vetëm dhe shishja do të ketë një çmim 25 dollarë dhe do të dalë në treg në fund të muajit.

KOMENTE