English

Balotelli mbyll dyqanin në Manchester. Shkak turmat e tifozëve

Ai ka qenë deklaruar se gëzonte një marrëdhënie 18-mujore me një kameriere prapa shpinës së Raffaella Ficos tashmë shtatzanë.

Por duket se tifozët e Mario Balotellit nuk duan t'ja dinë se çbën ai me femrat, pasi ai është po aq popullor sa kurrë më parë.
Futbollisti i Manchesteru bllokua nga tifozët dhe njerëz të tjerë si ai u përpoq të vizitonte dyqanin e tij të preferuar në Mançester.

Ardhja e futbollistit italian në dyqanin Deansgate të veshjeve, shkaktoi kaos aq shumë sa që punëtorët e dyqanit ishin të detyruar të mbyllin dyqanin për të lejuar që Balotelli të shikonte se çfarë do të blinte.
Kur ai doli nga dyqani ishte i detyruar nga tifozët të bënte fotografi para se të shkonte te makina e tij super e shtrenjtë.
Jeta personale e Mario-s ka qenë më shumë dramatike se shfaqjet e tij në fushë.

Ndërkohë, Balotelli është duke kërkuar një test të atësisë për të vendosur nëse ai është me të vërtetë babai i fëmijës së të ish të dashurës së tij shtatzënë.
Ai më parë ka thënë: "Unë do të pranoj me përgjegjësi të plotë pas një testi të atësisë. Unë vërtet nuk dua të flas publikisht për jetën time private, por do të shpjegoj më pas njëherë e mirë natyrën e mardhënies sonë me Raffaellën.

"Ne u ndamë në prill dhe që atëherë ne nuk jemi parë apo folur me njëri-tjetrin. Nuk kam pasur asgjë më shumë të bëj me jetën e Raffaellës dhe ajo nuk kishte asgjë më shumë për të bërë me mua.


KOMENTE