English

Barak Obama festoi ditëlindjen e 51-të

Presidenti Barak Obama festoi ditëlindjen e tij të 51-të ditën e shtunë me një raund të golfit dhe planet për një fundjavë larg në Camp David, duke marrë një pushim nga fushata tre muaj para ditës së zgjedhjeve.

Obama ka luajtur golf me një grup miqsh në Andrews Air Force Base para se të nisej për largim presidencial në malet Catoctin Maryland-së.

Por, para se Obama të "arratisej" për të filluar ndonjë festim, republikanët pranuan ditëlindjen e tij duke i dërguar një tortë.

Komiteti Kombëtar Republikan pregatiti një tortë me homologët e tyre në Komitetin Kombëtar Demokrat të premten ku paraqitën një foto Obamës duke qeshur me fjalët "You didn't bake this"

Mbishkrimi ishte një referencënga një fjalim i Obamës muajin e kaluar në të cilën ai tha, 'Nëse keni një biznes, ju nuk e keni ndërtuar atë.

Në një email të mbështetësve, Obama paralajmëroi se ditëlindja e tij mund të jetë e fundit që ka festuar si president i Shteteve të Bashkuara.

Obama mori disa urime më të hershme për ditëlindjen gjatë një tubimi në Florida, kur mbështetësit e filluan tubimin me tingujt e 'Happy Birthday'.

Presidenti me shaka tha se ditëlindja e tij dëshiron të festohet me vota, dhe fitues në Florida nuk do të jetë një ditëlindje e keqe, u tha ai të pranishmëve.

KOMENTE