English

Coco dhe Ice-T në një sezon të ri (VIDEO)

Ka shumë pak njerëz të cilët do të argumentojnë se të pasmet e Coco-s nuk janë "lëng".
Por duket se personaliteti i njohur i televizionit ka dashur të nënvizojë faktin nga postimi i një pamje të të pasmeve të saj, nën një emër të veçantë në Twitter.

Gruaja e pacipë e Ice-T sigurisht duket se shijon dukurinë e imazhit, duke dërguar puthje te një tifoz i cili i tha asaj se ajo ka të pasmet më të mira në botë.

Çifti shpreson që të kthehet në vjeshtë me seritë e reja. Deri atëherë asgjë nuk është vendosur shprehen ata.
Por duket qartë se ata janë të etur për një sezon të ri të programit të tyre reality.
1250

KOMENTE