English

Kristina Jonuzi var veten, se familja si pranoi të dashurin

Një tjetër 15 vjeçare ka varrur veten në qytetin e Korçës pasi familja nuk i pranoi të dashurin në shtëpi.

Kristina Jonuzi, pasi kishte bërë debate të ashpra me familjen e saj për të dashurin që donte, pasi familja nuk ia ka pranuar të dashurin, i ka dhënë fund jetës së saj në një pemë afër shtëpisë së saj në lagjen nr.6 të qytetit Korçë.

Policia morri dëshmitë nga familjarët dhe shoqet e saj dhe në fund rezultoi se sipas një depresioni të thellë nervor ajo morri vendimin fatal për jetën pasi prindërit nuk lejuan që fqinji i saj që kishte krijuar lidhje sentimentalet të ishte i dashuri i saj.

KOMENTE