English

Qeni mbulohet me 500 kunja gjembi në fytyrë (VIDEO)

Në Oklahoma, një qen bulldog është shëruar pas një përplasje të befasishme me një ferrëgjatë, që i la të ngulur në fytyrën e tij, putra dhe trup rreth 500 kunja gjembi.

Menjëherë pronari i qenit e ka marrë qenin dhe e ka çuar te veterineri për të bërë heqjen e tyre pasi ai patjetër që ndiente shumë dhimbje se nuk ishte e mundur të rrinte në një vend dhe vetëm lehte.
1248

KOMENTE