English

Puthje, bisedë rreth seksit, por jo seks. A është e mundur? (FOTO)

Nëse vjet ishte Rihanna ajo që mori pjesë në festivalin në Barbados, Karaibe, këtë vit është përfshirë Jodie Marsh e cila është përzierë në kërcimet e karnavaleve.

33 vjeçarja ishte e mahnitur nga nga ky festival aq sa ajo postoi fotot e saj në rrjetin social Facebook.

Ajo u takua dhe me futbollistin Dwight Yorke, i cili ka një djalë me Katie Price.

Por ajo është ndarë nga i dashuri i saj Kirk Norcross, pasi ajo i tha që ne mund të bisedojmë rreth seskit por nuk mund të kemi deri sa ti të më duash mua. Ndërsa Kirk, i tha asaj se nuk është e mundur që ne të jemi gjithë kohës bashkë, të bisedojmë për seksin, të shkëmbejme puthje por jo seks.

Ndaj ajo duket se ka provokuar në njëfarë mënyre me fotot e postuar në facebook ish të dashurin e saj.

KOMENTE