English

Dje lakuriq, sot e veshur si për dimër (FOTO)

Lakuriq dje, e mbuluar sot.
Lady Gaga pas relaksit me të dashurin e saj, sot edhe pse zagushi në Nju Jork, Lady Gaga e ka nisur ditën e saj me një pallto rozë që ka tërhequr vëmendjen e kalimtarëve por dhe të gjithë atyre që duan të vishen për këtë vjeshtë.

Ajo ka frekuaentuar disa dyqane si Armani duke parë për koleksionet e reja dimër 2012, dhe pasi ka marrë disa prej tyre nuk ka përtuar që t'i veshë dhe të dalë në
Madison Ave në Nju Jork.

KOMENTE