English

Jolie dhe Pitt shumë shpejt para altarit

Brad Pitt dhe Angelina Jolie po planifikojnë të bëjnë dasmën brenda pak javësh-është raportuar dje nga burime pranë çiftit.

Ata dëshirojnë një ceremoni "intime dhe informale".

Revista popullor i Amerikës Us Weekly tha se ceremonia mund të zhvillohet në një kishëz në Chateau, në Correns, Francë.
Brad, 47, dhe Ange, 36, tani kanë gjashtë fëmijë të moshës nga dy deri nëntë.
Çifti kishte premtuar të mos martohet derisa martesat gay, të lejoheshin në të gjithë SHBA.
Por Brad ka thënë së Fëmijët po pyesin për martesë. Dhe kjo do të thotë më shumë për ne ndaj kemi vendosur që ta shohim me përparësi pyetjen e fëmijëve.
Mendohet se të ftuarit janë tepër të zgjedhur si George Clooney, Matt Damon, Tom Cruise, Bill Clinton dhe Barack Obama.

KOMENTE