English

Foto çmendurie të qenve

Në Amerikë është bërë i njohur Festivali i përvitshëm i qenve të cilët kthehen nga pronarët e tyre në personazhë të ndryshëm.

Fotot sjellin qen të ndryshëm, ku me ndihmën e pronarëve të tyre dhe stilistëve janë kthyer pse jo si kllouna cirku.

Shumë njerëz besojnë se nuk janë foto nga qen realë pasi nuk besojnë se janë kthyer qentë në këtë gjendje, por fotografi shpjegon se janë fotografi nga shfaqjet e qenve në 15 vitet e fundit.

Të tjerë komentues shprehen se është tepër e dëmshme që qeni të kthehet në një lodër ku mund të bësh çdo gjë me të.

KOMENTE