English

Kinë. Dy të vrarë pas hapjes së gropës në rrugë

Dy persona janë vrarë pasi një rrugë u shemb në qytetin verilindor të Kinës, Harbin.

Gropa e hapur prej 10 metra katrorë, ishte në një rrugë në qendër të qytetit.

Forca e shpëtuesimit u futën në gropë nëpërmjet një tub kullimi dhe arritën të tërheqin dy nga të rënët, duke përfshirë edhe një vajzë fëmijë e cila pësoi dëmtime të lehta.

Autoritetet po hetojnë shkakun e rënies.

KOMENTE