English

Kuzhinieri lakuriq në vaskën e hotelit

Gordon Ramsay i cili është kthyer në një kuzhinier të famshëm është shfaqur lakuriq si ai po përpiqej të bënte një banjo në vaskën e hotelit Hell.

Ai është duke xhiruar seritë e reja të emisionit të tij ku si qëllim ka që shërbimi në hotele të jetë në nivelin më të lartë të tyre.

Programi që ai po xhiron pothuajse është i njëjtë me seritë e programit Kitchen Nightmares, ku ai pasi zbulonte defektet e restoranteve arrinte që të futej në bisedime me pronarët për të ndryshuar ato në një nivel të lartë ku synonte që të rriste të ardhurat.

Po kështu ati i duhej të udhëtojë në shumë hotele në SHBA për të zbuluar difektet që mund të kenë dhe mëpas programi do të dali në Britani vitin e ardhshëm. Dhe fotot në krah shfaqin defektet e hotelit Hell, i cili në dhoma kishte vaska të përmasave të vogla që mund të përdoreshin vetëm nga fëmijët dhe jo të rrriturit.

1274

KOMENTE