English

Mësuesja poston foto lakuriq për nxënësit e saj 8 vjeçarë

Mësuesja e shkollës fillore nga Singapori, ka postuar në facebook foton e saj dhe të burrit të saj të zhveshur gjysmëlakuriq.

Fotoja shoqërohet me një përshkrim ku ajo i drejtohet prindërve se dhe mësuesit janë të lirë, madje flas me fëmijët për të qënë të lirë në mendimet e tyre dhe jo shumë kuriozë që më vonë mund t'i kthehen në gabime fatale për ta.

Por prindërit kanë shprehur pakënaqësinë e tyre për faktin se skrimi kishte dhe mjaft gabime drejtshkrimore duke cituar se si mund tëmësohet brezi i ardhshëm në këtë mënyrë.

E pyetur lidhur me fotot pas ankesave të shumta të prindërve ajo ka thënë:

Kam shumë nxënës miq në llogarinë time dhe jam krenare që ndaj këto foto me botën, pasi ata do shohin trupin tim gjysmëlakuriq dhe nuk kanë pse të bëhen më kuriozë.

KOMENTE