English

Nicki Minaj, superseksi që shndrit në rrugët e Nju Jorkut

Ajo është e njohur për kthesat e trupit të saj. Dhe Nicki Minaj tregoi anën e tyre me efekt maksimal si ajo mori pjesë dje në një koncert në Nju Jork.

E veshur këtë radhë tërësisht në të kuqe ajo ka mbërthyer dhe njëherë fansat e saj pas skenës kua jo po këndonte.

Edhe pse mjeku i saj i kishte rekomanduar që duhej të bënte një pushim nga koncertet e saj pasi kishte paraqitur probleme ajo përsëri nuk hoqi dorë nga koncerti duke mos i lënë tifozët e saj në pritje.

KOMENTE