English

Polici qëllon me pistoletë qenin në mes të rrugës në Manhattan (VIDEO)

Një video shqetësuese e një zyrtaritë NYPD është akuzuar nga dëshmitarët e rrugës se si mund ta bënte një gjë të tillë duke qëlluar me pistoletë mbi qenin.
Videoja tregon se si policët shkuan për të folur me një person në rrugë që ishte pa ndjenja dhe duke u përpëlitur ndërkohë qeni i saj si duket për të mbrojtur pronarin i sulet policëve dhe ata për t'u vetëmbrojtur e qëllojnë.

Kalimtarët u tronditën dhe bërtisnin se policët duhet të ttherrisnin ambulancë.
Ndërkohë viktima nuk konfirmohet akoma ndërsa qeni i shpëtoi vdekjes dhe po trajtohet në qendrën mjekësore të kafshëve, ndërkohë polici zyrtar ndihet tepër i tronditur por ai e bëri vetëm për vetëmbrojtje pasi nuk i la të afrohen te pronari i tij.
1275

KOMENTE