English

Rihanna flet hapur në emisionin e Oprah (VIDEO)

Tifozët e Rihannas do të presin me padurim intervistën e saj të ardhshme me Oprah Winfrey, në të cilin ylli do të flasë hapur për marrëdhënien e saj me Chris Brown.
Dhe çfarë ajo ka për të thënë në lidhje me ish-të dashurin e saj, i cili ishte dënuar për sulm ndaj saj tre vjet më parë, në intervistën e saj do të vijë si një e papritur për disa.
24-vjeçarja tregon: "Unë ndjeva se personi i vetëm që urrej është ai, tani. Kjo ishte e pazakontë.
Rihanna tregon anën e saj të prekshme gjatë intervistës së sinqertë, ndërsa Oprah pranon se kishte duke pritur diçka të ndryshme nga këngëtarja. Ajo tha se Rihanna ishte tepër e sinqertë, emocionuese dhe e dashur edhe në lagjen e saj të vjetër ku ajo ka jetuar.
Gjithashtu Oprah befasohet se ajo ishte një shofere e mirë dhe një vajzë me këbë në tokë, madje se si ajo fliste për fëmijërinë dhe njerëzit e saj të lagjes së vjetër e dëshironin dhe ishin të lumtur që Rihanna ishte pjesë e lagjes së tyre.
1276

KOMENTE