English

Aleppo. Vritet një gazetare japoneze (VIDEO)

Një gazetare japonez, Mika Yamamoto, është vrarë në qytetin më konfliktual dhe të shkatërruar sirian në Aleppo, ka informuar Tokio.

Yamamoto, 45 vjeç, ishte një korrespondente lufte me agjencinë e lajmeve Press Japoni.

Ajo ishte me burrin e saj dhe një koleg tjetër, kur ajo u vra.

1288

KOMENTE