English

Heidi Klum së shpejti me një linjë të re veshjesh për bebe

Heidi Klum njihet për një trup të përsosur ashtu si duket dhe në këtë foto çlodhjeje në parvazin e një muri tarrace në shtëpinë e saj të pushimit.

Nënë e 4 fëmijëve nuk ka nevojë për komente lidhur me bukurinë e trupit të saj.

Por e reja për modelen Heidi Klum qëndron se ajo ka filluar një fushatë në stilimin e çorapeve të fëmijëve kryesisht të të porsalindurve përveç fushës së parfumeve që ajo ka.

Linja e re Klum do të dalë duke filluar nga 15 shtatori me një çmim 4.99 deri në 39.99 dollarë.

Unë kam menduar jo vetëm për këtë linjë por dhe më për gjërat e tjera të të posalindurve pasi dua që t'u vij në ndihmë nënave në mënyrë sa më thjeshtë dhe të bukur.
Përveç linjës së veshjeve Heidi Klum do të merret dhe me dekorin e dhomës së fëmijëve që do të jetë një kompletim për bebet.
Heidi Klum është divorcuar nga burri i saj 4 muaj më parë dhe 7 muaj para përvjetorit të 7-të të martesës së tyre.

KOMENTE