English

Tastierë e re kompjuteri që lahet në çezmë hidhet në treg

Tastierat e kompjuterave gjithmonë janë një burim bakteriesh dhe virusesh dhe sidomos ato që përdoren në qendrat e internetit. Ndaj kujdesi duhet në maksimum në larjen e duarve duke mos neglizhuar me mendimin se nuk kanë asgjë.

Mundohemi gjithmonë t'i pastrojmë me kujdes dhe rregullisht me një leckë elektro-miqësore pasi nuk ka asnjë mënyrë tjetër për ta "larë".
Por ja që dhe larja e tastierës u bë realitet.

Logitech‘s Washable Keyboard K310, tastiera që të gjithë e duan. Ajo ka pamjen e njohur si tastierë Logitech që ju mund të përdorni, por ndryshimi është se ajo mund të lahet në çezmë me ujë të rrjedhshëm apo të fshini atë me një leckë të lagur. Por ajo mund të zhytet dhe në ujë deri në 11 metra dhe të thahet me lehtësi përsëri.

Karakteret janë të printim lazeri dhe me UV-veshura, kështu që ato nuk zhduken pas pastrimit. Vrima në pjesën e pasme të tastierës lejon daljen e ujit dhe futjen e ajrit të thatë në çdo pjesë. Tastiera është gjithashtu e thjeshtë për të ngritur dhe ju jeni gati për të punuar.

Është e pajtueshme me Windows XP, Windows Vista dhe Windows 7.
Logitech Keyboard K310 pritet të jetë në dispozicion në të gjithë SHBA duke filluar tani në gusht për një çmim të shitjes me pakicë sugjeruar prej 39,99 $. Ajo do të jetë në dispozicion në Evropë në tetor 2012.

KOMENTE