English

Tatuazhi, i rrezikon prerjen e këmbës

Susan Fraser, 54 vjeç kishte bërë jë tatuazh fletë hardhie në këmbën e saj në një studio tatuazhi në Marmara, Turqi.
Por vetëm disa orë më vonë këmba e saj u infektua dhe filloi të enjtej, aq sa ajo u rrezikua për të prerë këmbën e saj.

Susan Fraser, nga Irvine, North Ayrshire, ishte me pushime në Turqi.

Mjekët në Spitalin Crosshouse në Kilmarnock, Ayrshire, vendosën që mundësia e vetme e zgjidhjes ishte të prisnin këmbën e Susan pas tri kurave të ndryshme intravenoze me antibiotikë dështuan për të luftuar infeksionin e thellë.

Dhe fati ishte me të ku kura e katërt me antibiotikë filloi të japë efektet e para të përmirësimit duke bërë që ajo të shpëtonte nga prerja e këmbës.

Ajo tashmë ndihet e lumtur dhe këshillon që duhet të keni mjaft informacion para se të bëni tatuazh në trupin tuaj për studion ku i bëni.

KOMENTE