English

A është ky aksident, shpëtimi më i mrekullueshëm (FOTO)

Një shofer kinezka qënë me shumë fat pasi makina e tij ishte shtypur pothuajse e sheshtë, pasi u varros nën një ton të zhavorrit.
Makina u shtyp kur një kamion i ngarkuar me zhavorr informoi kishte derdhur gjithë ngarkesën e saj mbi makinën.

Kjo shkaktoi një operacion të madh shpëtimi, ku zjarrfikësit ishin të parët që mbërritën dhe ishin kuriozë nëse shoferi i makinës ishte gjallë.

Një dëshmitar që e pa aksidentin në Xiangtan, Provinca Hunan të Kinës jugore, tha se nuk kishte shumë shpresa që shoferi brenda automjetit të ishte gjallë.
Zjarrfikësit thirrën një vinç të madh për të ndihmuar që të hiqte kamionin.

Ndërkohë, ata kanë përdorur lopata dhe duart e tyre për të pastruar grumbullin e madh të zhavorrit për të arritur zbulimin e shoferit me makinën e shtypur.
Më në fund pas një ore shoferi u nxorr jashtë nga makina dhe u nis me urgjencë në spital ku mjekët thanë se kishte disa eshtra të thyera.

KOMENTE