English

18 vjeçari Isa Alla, var veten në dyqanin e tij

Edhe dita e shtunë ka nisur me humbje jetësh në qytetin e Tiranës. Pranë parkut të autobusave një 18 vjeçar Isa Alla, ka varur veten në dyqanin e tij të fruta perimeve, ndërkohë që i ati i tij ka shkuar të bëjë furnizimin e dyqanit me mall të ri.

Një kliente e cila ka dashur të blejë fruta pasi ka parë qepenin gjysmë të hapur është futur dhe ka parë të riun që ishte varur.

Policia e lajmëruar menjëhera ka erdhur dhe po punon për zbardhjen e aksidentit tragjik edhe pse nuk dihen shkaqet që kanë çuar të riun në marrjen e këtij vendimi.

KOMENTE