English

Krrabë: vështirësohet qarkullimi i automjeteve nga zjarri buzë rrugës

Është dhënë alarmi për zjarrin e rënë dy ditë më parë në Qafën e Krrabës.
Burime nga Elbasani bëjnë të ditur se zjarri po përhapet me shpejtësi deri në 1 metër larg rrugës nacionale ku kalojnë automjetet.

Qarkullimi është vështirësuar për shkak të reve të dendura të tymit.
Banorët shprehen të shqetësuar pasi kanë dhe mjaft lokale buzë rrugës si dhe një prej problemeve më madhore është pasi në këtë pjesë ndodhen dhe shtyllat e tensionit të lartë që furnizojnë me energji elektrike.

3 Zjarrfikse nuk janë mjaftueshëm për shuarjen e flakëve ndërsa është kërkuar ndihmë edhe nga Tirana.

E gjithë situata e krijuar ka erdhur për shkak të një zjarrvënie të qëllimshme nga dy autorë që janë arrestuar nga policia e kryeqytetit Panajot Lika dhe Krenar Beqari.

KOMENTE