English

Të shtëna vdekjeprurëse në Nju Jork

Një numër njerëzish u plagosën në një shkëmbim zjarri pranë godinës së Shtetit Empire, Nju Jork, kanë thënë zyrtarët.

Personi i armatosur u vra nga policia, dhe deri në nëntë të tjerë u plagosën në këtë incident, paraditen e djeshme.

Media lokale raporton se personi i armatosur, që hapi zjarr gjatë orëve të pikut në rrugën 34 dhe Fifth Avenue, ishte një punëtor i pakënaqur.

Incidenti nuk lidhet aspak me rastet terroriste thotë policia. Kushtet e viktimave nuk janë të qarta. Aktualisht ka një prani të madhe të policisë në këtë zonë plus dhe forcat e FBI-së.

KOMENTE