English

Vrasja e Petrit Kurtit. 10 mijë euro për atë që gjen vrasësin. Foto e vrasësit (VIDEO)

Policia e Tiranës ka publikuar foton e vrasësit të pronarit të supermarketit Petrit Kurti, vrasje që ndohi para dy ditësh në Yzberisht.

Përveç fotos që përshkruhet policia ka vënë numrat e saj në dispozicion si dhe për atë person që do të çojë në kapjen e autorit do të jepet një shumë prej 10 000 euro shpërblim si dhe ruajtje të plotë të anonimitetit.
1296

KOMENTE