English

Klienti pi uiskin në dhomën e hotelit dhe mbush shishen me urinë

Kujdesni kur shkoni nëpër hotele, pasi stafi i hoteleve edhe në ata më të shtrenjtët ku mendohet se çdo gjë është "perfekte" ka zbuluar gjëra të çuditshme.

Ju mendoni se kur jeni në dhomën e hotelit të mos pini nga gota që është atje por direkt me shishe, pijet tuaja të preferuara.

Por në një hotel tepër të dëgjuar në Britani, por emri nuk përmendet, për të mos paguar faturën për pijet e harxhuara nga minibari i dhomës ai një shishe bosh uiski që e kishte pirë e kishte mbushur përsëri por me urinë.

Stafi e zbuloi këtë gjë pasi klienti ishte larguar edhe pse në moment nuk e kishte kuptuar kur kishin bërë kontrollin.
Faktikisht qe zbuluar nga një prej praktikanteve të stafit.

Ndaj kujdesni kur flini nëpër hotele që ditët tuaja të pushimeve të mos kthehen në ditë me dhembje barku.

KOMENTE