English

Limaj: Kosova e ka përcaktuar fatin e saj, nuk ka nevojë të bisedojë me Nikoliç

Fatmir Limaj është totalisht kundër bisedimeve me Serbinë.

“Kosova e ka përcaktuar fatin e saj dhe nuk kemi nevojë të bisedojmë më Nikoliqin”,

Këto kanë qënë fjalët e tij shkurt, në një tubim në Kleçkë të Malishevës të deputetit Limaj.

Edhe pse kryeministri Thaçi po përgatit terrenin për bisedime me Serbinë, ai nuk e pranon këtë kurrsesi pasi nuk ka ç'të bisedohet me Serbin.

KOMENTE