English

Nishani seancë solemne në kuvendin e Kosovës

Është konfirmuar se Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani, do të mbërrijë në Kosovë 30 dhe 31 gusht.
Gjatë vizitës së tij të parë zyrtare si president, Nishani do të takohet me autoritetet kosovare, që nga presidentja Atifete Jahjaga, kryeministri Hashim Thaçi, kryeparlamentari Jakup Krasniqi dhe përfaqësues të tjerë të institucioneve kosovare si dhe me përfaqësues të opozitës.

Gjithashtu presidenti shqiptar do t'u drejtohet në 30 gusht deputetëve të Kuvendit të Kosovës, në seancën solemne.

KOMENTE