English

4 të rinj dalin në breg me not, 20 vjeçari jo, pas përmbysjes së varkës

Deti nuk ka kursyer edhe jetën e një të riu 20 vjeçar nga Elbasani i cili bashkë me disa shokë të tjerë kishin shkuar në plazhin e Spille-së Kavajë.

3 vajza dhe dy djem kishin marrë një varkë dhe po shëtitnin në det.
Por dallgët e mëdha kanë bërë që varka të përmbyset dhe 4 perj tyre të dalin me not në breg ndërsa 20 vjeçari me iniciale L.K nuk ka dalë.

Alarmi ka mbërritur në polici, e cila pas mbërritjes po kërkon për gjetjen e 20 vjeçarit.

KOMENTE