English

iPhone i ardhshëm do të zëvendësojë portofolin tuaj

iPhone i ri pritet të ketë çip NFC që mund ta kthejë atë në një kartë krediti.
Nisja e suksesshme mund të ndezë një revolucion në mënyrën se si janë bërë pagesat.

Apple pritet të shpalosë telefonin më 12 shtator, e ndjekur nga Britania e Madhe që do ta shpalosë në fillim të tetorit.

IPhone ka zëvendësuar tashmë kamera digjitale, MP3 players dhe lojra portative për shumë nga zotëruesit e tij.
Tani ai mund të jetë gati për të zëvendësuar edhe portofolin tuaj.
IPhone i ardhshëm, i cili besohet të dalë brenda dy javësh pritet të vijë me një chip i ndërtuar posaçërisht për tu përdorur si kartë debiti apo krediti për pagesa të vogla.

Por historia e kohëve të fundit tregon se Apple ka nevojë për të përqafuar një teknologji përpara se ajo e sheh miratimin e përhapur në mesin e publikut, dhe ajo mund të marrë një funksion 'iWallet' për të nxitur një sistem të ri të pagesave në jetë.

KOMENTE