English

Pasagjerja godet me thikë shoferin e taksisë. I refuzoi seksin

Një vajzë rumune që pretendonte se ishte Angelina Jolie, ka detyruar një shofer taksie me forcë, madje nën kërcënimin e thikës të bënte seks me të.

Luminita Perijoc, 30, pasi kishte zbritur nga taksia i kishte kërkuar shoferit që ta ndihmonte për t'i çuar çantat deri te shtëpia dhe kur kishin arritur atje ajo e kishte tërhequr atë në guzhinë për të kryer mardhënie seksuale i cili kishte pranuar dhe ndihej krenar që kishte shkuar me fotokopjen e Angeline Jolie siç ajo pretendonte.

Por kur ajo i kishte kërkuar seks për herë të tretë, Nicolae Stan, kishte refuzuar dhe ajo e kishte qëlluar me thikë duke i kërkuar seks oral.

Pas disa përpjekjeve ai kishte arritur të thërriste policinë e cila pas mbërritjes e dërgon menjëherë në spital për shkak të plagëve të marrëa.

Policia po heton të dy prsonat për të zbuluar të vërtetën.

KOMENTE