English

11 vjeçari brazilian pa këmbë, pjesë e ekipit të Barcelonës (VIDEO)

Një 11-vjeçar brazilian ka fituar një vend në kampin e trajnimit të futbollit të ekipit të Barcelonës këtë verë, edhepse ai nuk ka këmbë pasi është lindur i tillë.

Gabriel Muniz iu ofrua fillimisht një vend në Akademinë e ekipit të trajnimit në Saquarema, Rio de Janeiro, pas paraqitjes në një program popullor sportiv në Brazil.

Historia dhe aftësitë e tij frymëzuan drejtuesit e klubit dhe ai u ftua në kampin e ekipit spanjoll në shtator.
1302

KOMENTE