English

3 persona nga Devolli ndalohen nga policia. Dyshohen kontrabandë konfeksionesh

Melsi Çollaku, 35 vjeç, Elton Beqo, 29 vjeç, dhe Ilir Meka, 41 vjeç janë arrestuar mbrëmjen e djeshme nga policia e Devollit për kontrabandim mallrash.

Konfeksionet ku përfshiheshin, atlete, këpucë, komplete çarçafësh dyshohen t’i kenë sjellë kontrabande nga Greqia.
Është sekuestruar e malli në në cilësinë e provës materiale, ndërsa u bë edhe bllokimi i kamionit me targa DV 29-35 A i drejtuar nga shtetasi Melsi Çollaku dhe autoveturë me targa DV 24-36 A të drejtuar nga shtetasi Elton Beqo.

KOMENTE