English

Digjen 2 makina në zonën Ali Demi. Shkak zjarri

Mbrëmjen e djeshme rreth orës 20:00 në zonën Ali Demi si pasojë e një shkëndije elektrike ka rënë zjarr në bodrumin e një ndërtese 4 katëshe.

Zjarrfikëset kanë bërë të mundur shuarjen e zjarrit por dëmet materiale ishin të mëdha përfshirë dhe dy automjete që u shkrumbuan plotësisht. Lëndime në njerëz nuk ka.

Shkak për zjarrin ishte bërë një kabëll elektrik i këputur në këtë zonë.

KOMENTE