English

Supermodelja botërore (FOTO)

Sarah Ann Macklin, është klasifikuar si supermodele botërore. Njëkohësish e dashura e David Gandy ka shfaqur fotot e saj më seksi ku i tregon botës se ajo nuk është inferiore dhe se çfarë e tërhoqi supermodelin mashkullor David Gandy tek ajo.

Ajo ka prezantuar fotot e reja për revistën prestigjoze Esquire, dhe njëkohësish ka treguar dhe takimin me Gandyn dhe dashurinë e tyre më pas.

Gandy ka qënë në një lidhje, para Sarah, me Mollie King, për 10 muaj, por më pas ata u ndanë duke u shprehur se jeta me të ishte e vështirë. Ajo kërkonte që të kishte çdo gjë perfekte në shtëpi dhe të mos i mungonte asgjë, kërkonte një jetë super lluksoze.

Ndërsa me Sarah, ai shprehet se kam gjetur atë që kam ëndërruar, jemi që të dy larg lluksit por preferojmë gjërat ashtu siç na vijnë thjesht por të mbushura me dashuri.

KOMENTE