English

Tiranë. Valixhja e harruar, alarmoi policinë për bombë

Ka qënë ora 2e 30 e pasdites së sotme kur një telefonatë ka mbërritur në policië e Tiranës për dyshim bombe pak metra larg Ambasadës Amerikane.

E gjithë policia, forcat e rendit dhe ekspertët e lëndëve plasëse, kanë kaluar në gatishmëri dhe menjëherë kanë mbërritur në vendngjarje.

Pas kontrollit nga ekspertët rezultoi se në valixhe nuk kishte asgjë që mund të ishte e rrezikshme.

Policia beri dhe bllokimin e rrugës “Dervish Hima” për arsye sigurie, nyjë e cila lidh stadiumin “Qemal Stafa” me rrugën e Elbasanit. Pas plasjes dhe kontrollit të detajuar që iu bë valixhes nga forcat xheniere u pa që në të kishte vetëm rroba dhe asgjë e cila mund të shpërthente dhe të sillte panik tek qytetarët. Burime nga policia thonë se valixhja të jetë harruar nga ndonjë qytetar.

KOMENTE