English

Djali i Cristiano Ronaldos bën tifoz për babin e vet

Djali i Cristiano Ronaldos mund të ketë qënë tifozi më simpatik gjatë ndeshjes Real Madrid me Granada, ku babai i tij shënoi 2 gola në rezultatin 3:0.

Dy-vjeçari Cristiano Ronaldo Jr, ishte magjepsës ku lodronte i gëzuar në krahët dhe syrin vëzhgues të gjysheve të tij dhe anëtarëve të tjera duke parë dhe thirur me atë zërin e tij prej fëmije, babanë e tij që luante në fushë.

Në fund të ndeshjes Ronaldo shprehu zemërimin e tij duke u shprehur se nuk ishte i kënaqur të vazhdonte të rrinte në klubin e Realit.

Ai ka ashprehur dëshirën për t'u larguar.

KOMENTE