English

2 femra të Big Brother "flirtojnë" me njëra tjetërn

Rhian Sugden dhe Danica Thrall, dy anëtare të Big Brother u etiketuan nga banorët e tjerë të shtëpisë si dy flirtuese të njëra tjetrës.

Por pas daljes jashtë nga shtëpia ato kanë vendosur të tregojnë pasuritë e tyre që sollën trazimet në shtëpinë e Big Brother për të cilata ato morrën mjaft etiketime.
Modelet magjike u akuzuan se udhëhoqën disa nga anëtarët e tjerë meshkuj, të shtëpisë së tyre, me dredhitë e tyre femërore.
Ato kanë nxjerrë fotografitë e tyre për revistën "Nuts" duke treguar anët femërore të trupit të tyre.

Fotot e tjera tregojnë jetën brenda shtëpisë, dhe veprimet e tyre për të cilat morën etiketat negative nga banorët e tjerë, ndërkohë të tjerë banorë shprehen se ato në të vërtetë ishin shumë të mira.

KOMENTE