English

22 vjet me tubin e harruar në bark. Kërkon dëmshpërblim

Operohet nga apandesiti në moshën 19 vjeç dhe që atë ditë dhe më pas ajo nuk mundi të gjente asnjëherë qetësi nga dhimbjet e saj.
Asnjë mjek nuk ishte në gjendje të konfirmonte se çfarë kishte ajo por u la e diagnostikuar me një formë të fortë koliti.

Por deri tani gruaja që nuk i bëhet e ditur emri është 41 vjeç më në fund do të operohet përsëri pasi në trupin e saj prej atij operacioni i është harruar një tub 12 cm i gjatë.

Ajo ka vendosur të kërkojë dëmshpërblim për dëmin që i është bërë dhe i është drejtuar Prokurorisë së Gjenovës, Itali, e cila ka hapur hetimet për akuzën: “dëmtime të qëllimshme”.

KOMENTE