English

Elsa Lila, engjëlli i saj Evita dhe muzika

Elsa Lila këngëtarja e njohur shqiptare ka pozuar përsëri së bashku me vajzën e saj Evitën si dhe me një instrument muzikor.

Më parë ajo ka treguar fotot ku Elsa i bie pianos dhe engjëlli i vogël Evita i mban partiturat, por këtë radhë Elsa ka preferuar të fotografohet me instrumentin e kitares.

Mirëpo vajza e vogël duket më shumë e tërhequr ndaj aparatit fotografik sesa nga instrumenti muzikor.

Por edhe pse këto janë pjesë të jetës së një fëmije e cila akoma nuk mund të thuhet lidhur me drejtimin e saj të jetës.

E rëndësishme është që Evita me sytë e saj bojëqielli dhe tepër e ëmbël ndodhet e lumtur në krahët e nënës së vet.

KOMENTE