English

Juristi Krisald Kundraxhi arrestohet me akuzën për mbajtje droge

Krisald Kundraxhi, juristi i diplomuar në Fakultetin Juridik është arrestuar nga forcat e Sektorit të Antidrogës, pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja.

Në lokalin që ai ka në pronësi pranë këtij fakulteti forcat e Sektorit të Antidrogës në bazë të kontrollit të bërë mbi bazën e burimeve të fshehta kanë arritur të gjejnë 130 gramë kokainë i cili mendohej se ai njëkohësisht furnizonte klientët me kokainë.

“Kur të shikoni një palë atlete të varura në kabllon elektrike në fillim të rrugicës, përballë lokalit, duhet të kuptoni që doza është gati dhe të vini ta merrni”, ka qënë kodi i cili ai komunikonte me klientët e tij të kokainës

KOMENTE