English

Julian Clary fitues i Big Brother Celebrity 2012

Pas njëzet e tre ditësh, Julian Clary u kurorëzua fitues Big Brother Celebrity.
Rruga e tij për lavdi nuk ishte e lehtë, pasi ai lundroi mes argumenteve të ndryshme, trekëndëshave të dashurisë, akuzat e prostitucionit, dhe spiunazhi nga ikona e sapunit Julie Goodyear.

Duke parë se Martin Kemp, Harvey dhe Ashley McKenzie dhe Coleen Nolan dolën para tij, ai e kuptoi se ai ishte i fundit që do të linte garën, dhe shpërtheu në lot.

Pra Julian Clary u kurorëzua si fituesin i Celebrity Big Brother 2012.
Pra kampi komik fitoi mbi zemrat e kombit me gjuhën e tij të mprehtë dhe mendjen e shpejtë.

E para që përqafoi Julian ishte ajo që e kishte kritikuar më shumë, ajo që doli e parafundit nga shtëpia Julia Goodyear, e cila e përqafoi dhe e uroi me sinqeritet për durimin dhe mprehtësinë e mendjes së tij.

Fituesi komik i Big Brother 2012 tregoi se ishte lumturia më e madhe në jetën e tij të deritanishme pasi asgjë nuk kishte fituar më parë.

KOMENTE