English

Sharon Stone dhe instiktet e saj të arta (FOTO)

Instinktet e saj themelore janë të arta.

Sharon Stone, 53 vjeçarja që do të shkëlqejë me bukurinë dhe personalitetin e saj gjithmonë.

Ajo ka marrë pjesë në Fashion Week, në Downtown, Los Angeles. Ajo dukej e pabesueshme e veshur me një fustan ari e gjitha. Buzëqeshja e saj është një fokus
i pashmangshëm për kamerat.
Së fundi ajo është duke realizuar filmin "What About Love" së bashku me Andy Garcia.
Gjithashtu jo vetëm në mbrëmje por ajo dukej madhështore dhe gjatë ditës veshur me veshjet e saj sportive dhe tepër rastësore.
Ajo është në një lidhje me 27 vjeçarin, modelin argjentinas Martin Mica.

KOMENTE