English

Bllokohet aksi Elbasan-Librazhd nga rreshqitja e dheut

Pasditen e sotme ka ndodhur rreshqitje dheu ne aksin rrugor Elbasan-Librazhd, e cila ka sjelle bllokimin e ketij aksi.

Bllokimi i rruges ka ndodhur saktesisht në vendin e quajtur "Murash" ku si rezultat në këtë aks rrugor, duke paralizuar qarkullimin e makinave.

Situata e krijuar ka sjellë në vendngjarje forca të policisë, të cilat sëbashku me sektorin e mirëmbajtjes së rrugëve dhe struktura të emergjencave civile po punojnë për zhbllokimin dhe kthimin në normalitet të qarkullimit.

KOMENTE