English

Prezantuesi i Sky News 54 vjeç, kapet duke u puthur me grimieren e tij 31 vjeçare (FOTO)

Nuk mund ta mohojë, si prezantuesi më i ndjekur në Britani i Sky News është kapur nga kamerat duke shkëmbyer puthjet me vajzën që kujdeset për make-up in e tij në studio.

54 vjeçari Dermot Murnaghan ka kaluar një pasdite me 31 vjeçaren Camilla Tew, në parkun Hyde të Londrës.

Ai është i martuar dhe ka 4 fëmijë dhe gruaja e tij 50 vjeçare refuzoi të komentojë mbi veprimet e tij.

Pavarësisht nga zbulimi i sekreteve të tij ai në mbrëmje ka qënë në televizion duke intervistuar drejtpërsëdrejt Simon Hughes, nënkryetari i Liberal Demokratëve.

KOMENTE