English

Jackie Chan ndihet në siklet nga femrat e zhveshura (FOTO)

Këto ditë në Toronto u zhvillua festivali i filmit. Një prej protagonistëve pjesëmarrës ishte dhe aktori i famshëm kinez i cili ka luajtur mbi 150 filma Jackie Chan.

Por ai ishte me fat pasi rrethohej nga gra shumë të bukura por njëkohësisht ai është ndier në siklet kur është fotografuar me dy artiste kineze ku njëra ishte më shumë e tejdukshme përsa i përket fustanit të saj që i tregonte asaj pjesën e gjoksit.

Aktori me tepër modesti i jep arushin që mbante në dorë për ta vendosur para gjoksit të saj me qëllim që të mbulohej, pasi do të ndihej më shumë rehat në foto.

Më pas ai ka sugjeruar që perëndimorët të vijnë dhe të zhvillojnë më shumë filma me tematikë kineze pasi kultura jonë është tepër e pasur dhe në këtë mënyrë bota do të njihet më mirë me kulturën kineze.

KOMENTE