English

Apple iPhone 5 me 4G dhe ekran më të madh

Apple ka prezantuar iPhone 5 me 4G dhe ekran më të madh, në një ngjarje në San Francisko.

Pajisja e re e lejon atë për të shfaqur një rresht shtesë të ikonave app në ekranin e tij në faqen e parë HOME

Firma tha se ishte 18% më i hollë dhe 20% më i lehtë se iPhone 4S. Megjithatë, kjo nuk do të shfaqë një çip NFC (komunikimi afër në terren) për të lejuar atë që të bëjë pagesat touchless.

Apple tha se celulari do të punojë në rrjetin Everything Everywhere'S (EE) 4G LTEnë Mbretërinë e Bashkuar.

Lajm ka gjasa të japë EE - e cila shkon në Orange lokale dhe në shërbimet T-Mobile - një avantazh ndaj rivalëve të tij, të cilat nuk do të kenë një shpejtësi tëmadhe të shërbimit të të dhënave deri në vitin 2013.

Apple tha se celularësh do të hidhet në treg më 21 shtator.

KOMENTE