English

Fatjona Sula quhet femra e masakruar në Qafë-Thanë

Sapo është identifikuar trupi i femrës së masakruar që u gjet dje në Qafë Thanë nga një bari i zonës.

Ajo është identifikuar nga familjarët dhe është 24 vjeç, nënë e dy fëmijëve dhe quhet Fatjona Sula.

Fatjona ishte e divorcuar dhe jetonte në Përrenjas. Njëkohësisht është identifikuar dhe autori i krimit dhe policia po punon për arrestimin e tij.

KOMENTE