English

Rihanna mbulon dhëmbët e saj me Ar (FOTO)

Kur Rihanna vendos të vishet për një natë, ajo nuk do të kujdeset vetëm për pamjen e jashtme të saj por dhe atë të brendshme.
24 vjeçarja është parë mbrëmë jashtë në restorantin e saj të preferuar, veshur sportive dhe elegante por që buzëqeshja e saj ishte ndryshe pasi ajo reflektoi dhëmbët e saj të veshur me një mbulesë ari.

Edhe pse ajo nuk është e para që bën një gjë të tillë, veshja e dhëmbëve me ar në përgjithësi është si një simbol i statusit të pasurisë në bashkësinë hip hop dhe e ka zanafillën që në fillim të viteve 1980.

Veshja aplikohet shumë lehtë dhe mjaft e lehtë për t'u përdorur, njëlloj sikur i mbulon me çimçakiz, por që zakonisht aplikohet më shumë nga seksi mashkull.

KOMENTE