English

Burri ka 7 herë orgazmë brenda 15 minutave

Një djalë i virgjër që ka 15 fëmijë, një grua me gjokset 102XXXL. Seri e re seksi ku tregohen histori pas kushteve të jashtëzakonshme.

Një seri e re ka filluar të shfaqet në TV ku vihet në dukje se sa i ndryshëm është seksualiteti njerëzor, nga e zakonshmja deri te të pazakonshmet.

Sextember, premierë që do të nisë në 16 shtator, do të nxjerrë në pah karakteristika të ndryshme fizike, shpresat erotike dhe kushtet seksuale në çdo episod, dhe tregon se si ata bashkëveprojnë në dashuri, seks dhe intimitet.
Me mysafirë të ftuar nga Maggie Gyllenhaal, episodet përfshijnë një burrë, me emrin Marcus që shpjegon se si ai është në gjendje të arrijë 7 herë orgazmë brenda 15 minutash, një grua Anne, që tregon anën e saj ekstreme të gjokseve të saj të çuditshëm dhe kështu me radhë çdo episod do të ketë nga një personazh me veçori të jashtëzakonshme të trupit të tyre.
Të ftuar do të jenë dhe një psikolog dhe studiues në shëndetin seksual në Universitetin e Maryland dhe një konsulent.

E veçanta e këtij programi është pasi është arritur të krijohet dialog me këta njerëz që kanë "veçori" të tilla.

Pra njerëzit kanë mënyra të ndryshme të të kënaqurit të vetes dhe pasurimin e jetës së tyre. Duke pasur tolerancë për diversitetin është një gjë e mirë.

Të gjitha mund ti ndiqni në:
Sextember, të dielave në 9 ET në Discovery Fit dhe Health.

KOMENTE